+

Hoe lang duurt het voordat de beton sterk genoeg is?

Het duurt 28 dagen voordat de beoogde sterkte bereikt is, echter de meeste sterkte wordt in de eerste 3 dagen gerealiseerd.

+

Kan de beton ook in een andere kleur worden gemaakt?

Door toevoeging van kleurstoffen kunnen bepaalde kleuren beton gemaakt worden, zoals zwart, rood, terra, groen… Gaarne het informatieformulier gebruiken voor kleurmogelijkheden en prijs.

+

Wat weegt beton?

Beton weegt ca. 2350 kg/m3.

+

Waarom moet ik beton verdichten (trillen)?

Door het verdichten wordt de lucht uit de beton verdreven. Dit is noodzakelijk voor het behalen van de sterkte en duurzaamheid van de beton. Voor trilnaalden en/of trilbalken dient u zelf te zorgen (Huren via bouwmarkt).

+

Wat is zelfverdichtende beton?

Er bestaat beton, die u niet hoeft te verdichten. Deze beton ontlucht zichzelf. Voor info en prijs van deze beton, gaarne gebruik maken van het informatieformulier.

+

Wanneer heb ik fijn grind nodig?

Voor betondiktes tot 12 cm en/of beton met veel wapening raden wij het gebruik van fijn grind aan.

+

Moet ik de beton zelf storten en afwerken?

In principe moet u de beton storten en afwerken. Wij hebben veel contact met bedrijven, die het werk voor u kunnen maken. Hiervoor kunt u het informatieformulier gebruiken.

+

Moet ik de beton nog nabehandelen?

U moet er voor waken, dat de beton in de eerste dagen niet uitdroogt. Hiervoor is afdekken met plastic, of nat houden meestal voldoende.

+

Hoe lang van te voren moet ik beton bestellen?

Minimaal 2 werkdagen voor het storten. Dit in verband met het efficiënt inplannen van de truckmixers.

+

Op welke tijdstippen kan ik beton krijgen?

Standaard op werkdagen (maandag - vrijdag) tussen 07:00 en 16:00 uur. Daarbuiten of op zaterdag in onderling overleg. Gaarne uw wensen aangeven bij "Aflevertijd".

+

Hoeveel wapening moet ik in de beton toepassen?

Dit is afhankelijk van de toepassing, belasting van het werk. Hiervoor verwijzen we u naar een constructeur.

+

Wordt de beton precies op de gevraagde tijd geleverd?

Houdt u rekening met een uur speling op de gevraagde levertijd.

+

Wat zijn de contactgegevens van betonaanhuis.nl?

U kunt contact met ons opnemen per e-mail: info@betonaanhuis.nl of via het telefoonnummer: 06-20447283. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

+

Hoelang duurt de verwerking van mijn betaling?

In bijna alle gevallen is de verwerking van uw betaling direct, in sommige gevallen kan de verwerking enkele uren of zelfs dagen duren. Zodra de betaling voltooid is ontvangt u per e-mail een bevestiging (online betalingsmodule).

+

Met welke methoden kan ik betalen?

U kunt betalen via Ideal. Nadat een bestelling succesvol is afgerond, ontvangt u van een e-mail met de details over de bestelling.