Bezorging op afspraak Exacte hoeveelheid ter plekke bepalen Ook op zaterdag levering Bezorging in heel Nederland Volg ons

Stortklaar beton bestellen voor particulieren en klussers

Veel gestelde vragen

Vind hier de antwoorden op alle veel gestelde vragen. Staat hier het antwoord op jouw vraag niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe lang duurt het voordat het beton sterk genoeg is?

Het duurt 28 dagen voordat de beoogde sterkte bereikt is, echter de meeste sterkte wordt in de eerste 3 dagen gerealiseerd.

Kan het beton ook in een andere kleur worden gemaakt?

Door toevoeging van kleurstoffen kunnen bepaalde kleuren beton gemaakt worden, zoals zwart, rood, terra, groen… Gaarne contact op nemen voor kleurmogelijkheden en prijs.

Hoeveel weegt beton?

Beton weegt ca. 2350 kg/m3.

Waarom moet ik beton verdichten (trillen)?

Door het "verdichten" wordt de lucht uit het beton verdreven. Dit is noodzakelijk voor het behalen van de maximale sterkte en duurzaamheid. Voor trilnaalden en/of trilbalken dient u zelf te zorgen (te huren via bijvoorbeeld een bouwmarkt).

Wat is zelfverdichtende beton?

Er bestaat beton dat u niet hoeft te verdichten. Dit soort beton ontlucht namelijk zichzelf. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of om de prijzen op te vragen.

Wanneer heb ik fijn grind nodig?

Voor betondiktes tot 12 cm en/of beton met veel wapening raden wij het gebruik van fijn grind aan.

Moet ik het beton zelf storten en afwerken?

Ja, in principe moet u zelf het beton storten en afwerken. Wij hebben veel contact met bedrijven die u hier bij kunnen helpen. Neem contact op wanneer u hier meer informatie over wilt ontvangen.

Moet ik het beton nog nabehandelen?

Het is van belang dat het beton in de eerste paar dagen niet uitdroogt. In de meeste gevallen is het voldoende om het af te dekken met plastic of nat te houden.

Hoe lang van te voren moet ik beton bestellen?

Minimaal 2 werkdagen voor het storten. Dit in verband met het efficiënt inplannen van de truckmixers.

Op welke tijdstippen kan ik beton gestort krijgen?

Standaard op werkdagen (maandag - vrijdag) tussen 07:00 en 16:00 uur. Daarbuiten of op zaterdag in onderling overleg. Klik hier om te bestellen.

Hoeveel wapening moet ik toepassen?

Dit is afhankelijk van de toepassing en belasting van het product. Wij verwijzen u graag door naar een constructeur voor een juist advies.

Wordt het beton precies op de gevraagde tijd geleverd?

Houd u rekening met een uur speling op de gevraagde levertijd.

Wat zijn de contactgegevens van Betonaanhuis.nl?

U kunt contact met ons opnemen per e-mail: info@betonaanhuis.nl of via het telefoonnummer: 06- 37 55 62 24. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Hoelang duurt de verwerking van mijn betaling?

Alle betalingen worden direct verwerkt. Je ontvangt ter bevestiging een e-mail op het door jou opgegeven e-mail adres. Op het bankafschrift kun je de afschrijving terugvinden als 'Mollie' of 'Stg Mollie Payments'. Heb je vragen over de afschrijving? Controleer dan hier de afschrijving, of neem contact met ons op.

Met welke methoden kan ik betalen?

U kunt betalen via Ideal. Nadat een bestelling succesvol is afgerond, ontvangt u een bevestigings e-mail.

Krijg ik een officiƫle factuur?

Deze wordt nagestuurd.

Veilig en snel online betalen met iDeal