Over Betonaanhuis.nl

Betonaanhuis.nl is ontstaan om naast de zakelijke opdrachten in te kunnen spelen op de beton aanvragen vanuit de particulier. Elke opdracht wordt door ons met uiterste zorg en inspanning uitgevoerd.

Al 25 jaar zijn wij een betrouwbare partner, gespecialiseerd in advies en uitvoering in de beton. Wij werken permanent aan de verbetering van de betonmortel, de innovatieve uitvoeringstechnieken en de verbreding van de toepassingsmogelijkheden van beton. Hierin ligt onze kracht en motivatie, een garantie voor kwaliteit.

Ons werkgebied is in 25 jaar sterk uitgebreid. Van lokale speler op de Veluwe werken wij ruim 25 jaar later ook in aangrenzende provincies en kunnen wij door middel van ons uitgebreide netwerk beton leveren in heel Nederland. Om de markt nog beter te kunnen bedienen, biedt betonaanhuis.nl dé oplossing; in drie eenvoudige stappen beton aan huis!

Wilt u kennismaken met ons? Dat kan, neem gerust contact met ons op per telefoon: 06-20447283 of e-mail: info@betonaanhuis.nl.

1

Beton

Vul hieronder de lengte, breedte en hoogte in, de aanbevolen hoeveelheid verschijnt meteen in het invoerveld eronder. Wilt u geen gebruik maken van deze berekening dan kunt u meteen het aantal m3 invullen in het vak daaronder.

Aantal m3

x x
i
 
+

Vloeibaarheid
Cement soort

Soort stortGrind soort
Loswijze
i


2

Plannen

Afleverdatum

Standaard leveren wij van maandag t/m vrijdag. Leveringen op zaterdag in onderling overleg.
AflevertijdLosplaats

Gegevens


Opmerking
3

Betalen

Totaal prijs

Inclusief BTW, exclusief transportkosten. Bereken deze Hier

Betalen


iDeal betalen

Door hieronder op betalen te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden