Bezorging op afspraak Exacte hoeveelheid ter plekke bepalen Ook op zaterdag levering Bezorging in heel Nederland Volg ons

Stortklaar beton bestellen voor particulieren en klussers

Over ons

Betonaanhuis.nl is ontstaan om naast de zakelijke opdrachten in te kunnen spelen op de beton aanvragen vanuit de particulier. Elke opdracht wordt door ons met uiterste zorg en inspanning uitgevoerd.

Al 25 jaar zijn wij een betrouwbare partner, gespecialiseerd in advies en uitvoering in de beton. Wij werken permanent aan de verbetering van de betonmortel, de innovatieve uitvoeringstechnieken en de verbreding van de toepassingsmogelijkheden van beton. Hierin ligt onze kracht en motivatie, een garantie voor kwaliteit.

Ons werkgebied is in 25 jaar sterk uitgebreid. Van lokale speler op de Veluwe werken wij ruim 25 jaar later ook in aangrenzende provincies en kunnen wij door middel van ons uitgebreide netwerk beton leveren in heel Nederland. Om de markt nog beter te kunnen bedienen, biedt betonaanhuis.nl dé oplossing; in drie eenvoudige stappen beton aan huis!

Wilt u kennismaken met ons? Dat kan, neem gerust contact met ons op per telefoon via 06- 37 55 62 24 of stuur een e-mail naarinfo@betonaanhuis.nl.

Veilig en snel online betalen met iDeal